Minicamping Besuijen

Home       Camping       Omgeving       Foto's       Prijslijst       Reserveren       Route       Links

 

Op Walcheren is altijd iets te doen en te beleven...!


Koudekerke, Dishoek

Nergens in Nederland schijnt de zon zo vaak en zo lang als in Zeeland. Een prima uitgangspunt voor een vakantie in Koudekerke. Dishoek heeft ťťn van de mooiste stranden van Walcheren, veilig zwemmen, schelpen zoeken, garnalen vangen, zandkastelen bouwen... De goudgele zon verwarmt je en je ervaart de vrijheid van water en lucht.

Dishoek

Middelburg
Middelburg is een belevenis. Die belevenis kun je ondergaan in een van de vele attracties die de stad kent. Het aanbod is enorm. Er is voor ieder wat wils!! Shoppen, het aanbod aan winkels is zeer divers.
Het stadhuis, de Norbertijnen Abdij en de Lange Jan zijn de bekendste historische gebouwen. Wandelen door het centrum van Middelburg is wandelen door de tijd.

Middelburg

Vlissingen

Vlissingen is met zijn brede en lange boulevard een attractie op zich. Deze stad van Michiel de Ruyter ademt een zekere maritieme sfeer uit. Dat proef je wanneer je langs de kade naar de jachthaven loopt, genietend van het uitzicht op de Westerschelde en de beloodsing van de schepen. De stad staat bekend om zijn talloze zomeractiviteiten zoals het Bevrijdingsfestival, Straatfestival, Highland Games en de Midzomernachtmarkt.

Vlissingen

Walcheren, de tuin van Zeeland! 
Bezoek idyllische plattelandsdorpjes, historisch Veere en Domburg, of bent u juist op zoek naar vertier: Zoutelande, Middelburg en Vlissingen liggen op fietsafstand!

Fietsen, wandelen, kanoŽn of skydiven Walcheren heeft het!
Walcheren heeft enkele zeer mooie fiets- en wandelroutes! Door het prachtige landschap over natuurpaden naar het historische stadje Veere of de bunkerroute langs de ĎAtlantikwallí. Deze gevarieerde route voert u langs de nog overgebleven bunkers op Walcheren en twee oorlogsmusea. Maar ook karten, kanoŽn of skydiven behoort tot de mogelijkheden.

Slecht weer?
Een dagje wat minder weer of eens wat anders dan naar het strand? Uw vakantie is tekort om al deze attracties te bezoeken: Binnenspeeltuin Ballorig, Iguana, Mini Mundi, Hof Poppendamme, musea enz. Op de LINKS pagina vindt u meer informatie over al deze bezienswaardigheden.
 

© 2010-2023     Minicamping Besuijen      Groeneweg 10      4371 RP Koudekerke      Tel. 06 - 5479 0841      0118-551310